• 12 juliol, 2016

Sabeu què és l’APPCC?

appcc

Sabeu què és l’APPCC?

Sabeu què és l’APPCC? 800 300 Sílvia

Aquest any Catalunya ha estat reconeguda com a Regió Europea de la Gastronomia 2016; símbol de l’excel·lència dels seus productes i de la bona feina feta per productors, restauradors i xefs.

A més a més, cada any es convoca el premi Millor Jove Artesà Alimentari Innovador que l’any passat va guanyar el pastisser Enric Faixat Christensen i el premi d’Emprenedoria a la Formació Professional. El 2015 el premi va ser pel projecte  Can Mas Noou-Horta km0, que vol crear un mercat de proximitat basat en la venda de productes obtinguts de l’explotació ecològica.

 

empresa_160712

Els productes km0 i restaurants slow food estan de moda. La producció i comercialització de cervesa artesana és una tendència consolidada. Els  productes ecològics viuen el seu millor moment.  La marca Llagurt especialitzada en iogurt gelat ecològic es va crear el 2010 a Girona i ja conta amb 28 botigues repartides per tot Catalunya.

Les oportunitats i idees de negoci en el sector agroalimentari són moltes però sovint en el camí d’elaborar i comercialitzar els propis productes sorgeixen dificultats que no podem deixar que es converteixin en entrebancs.

Abans de posar qualsevol producte a la venta hem de poder assegurar que no representa cap perill pel consumidor. Coneixes la legislació bàsica per elaborar productes alimentaris? Saps quines són les normes de producció? Els requisits que demanen les autoritats competents?Ja has redactat el teu APPCC?

appcc

INNOVATOOL vol ajudar-te a aconseguir el teu somni i a consolidar el teu negoci és per això que  posa al teu servei totes les eines i recursos necessaris.

 

 

Leave a Reply