Pla de Contingéncia Contra Covid-19

Plá de Contingència Contra Covid-19

Què es? El Pla de Contingència estarà basat en una avaluació de riscos que permeti identificar un conjunt de mesures i accions bàsiques concretes de resposta, que s’hauran de prendre per afrontar de manera adequada i efectiva, tant a nivell de prevenció dels contagis, com en el manteniment productiu de l’empresa. El Pla de Contingència s’orienta als riscos generats per l’actual pandèmia de Covid-19 (SARS-Cov-2).

A qui va dirigit? A tota aquella empresa que vulgui establir un procediment contra el covid

Quins són els beneficis? Mantenir les eines necessàries per a la continuïtat de la feina a la mateixa empresa, i dotar d’una Seguretat necessària per als treballadors i clients.

ICTE SAFE TOURISM

ICTE SAFE TOURISM

Què és? La Secretaria d’Estat de Turisme en coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat les guies d’especificacions per a la reducció de l’contagi pel coronavirus SARS-COV-2. Les guies contenen especificacions de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió de el risc per als diferents subsectors de el sector turístic.

Aquestes guies completen les mesures disposades per les ordres de l’Ministeri de Sanitat, i, en tot cas, se supediten a les mateixes.

En la seva elaboració han participat les comunitats autònomes, Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), els agents socials, les associacions de cada subsector, experts participants en els grups de treball i l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l’Institut de Qualitat Turística, entitat a la qual la Secretaria d’Estat de Turisme ha encomanat aquesta tasca.

https://www.mincotur.gob.es/es-es/COVID-19/turismo/Paginas/Guias-sector-turistico.aspx

 

A qui va dirigit? Per a tota aquella empresa que estigui interessat en tenir la marca de ICTE SAFE TOURISM en el seu establiment perquè pugui promocionar-i faci que els seus clients estiguin més còmodes i segurs.

Va dirigit als següents sectors: agència de viatges, albergs, allotjaments rurals, balnearis, càmpings, camps de golf, espais naturals protegits, espais públics singulars, estacions d’esquí i muntanya, guies de turisme, hotels, instal·lacions nàutic-esportives, oci nocturn, oficines d’informació turística, parcs d’atraccions i d’oci, platges, restaurants, transport públic, turisme actiu i ecoturisme, turisme MICE, visites turístiques, i habitatges d’ús turístic.

https://www.calidadturisticahoy.es/ESP/m/1/Inicio/Inicio

 

Quins són els beneficis? La teva empresa tindrà un certificat específic el qual podria fer tenir avantatges abans la competència i mostrar una major seguretat i confort als teus clients.

CONTACTE

Informació de contacte

info@innova-tool.com

    972 46 53 12

    669 00 85 29

   Carrer de la Vía, 84, Cassà de la Selva (Girona)

  OFERIM ELS NOSTRES SERVEIS A TOTA CATALUNYA