• 8 maig, 2016

Què és la norma IFS?

ifs certificadora innovatool

Què és la norma IFS?

Què és la norma IFS? 800 300 Sílvia

La Norma IFS (International Food Standard) és un Sistema de Seguretat promogut per l’associació de distribuïdors d’Alemània, França i Itàlia. La IFS va néixer per poder tenir una norma comú de seguretat alimentària davant la creixent aparició de nous requisits legals i la globalització en la distribució de productes alimentaris.

La IFS va Dirigida 1 any Empresa del sector alimentari que desitgi exportar els seus productes d’Alemània, França, Itàlia i Holanda. Es tracta d’una norma dissenyada particularment per a la Indústria Alimentària que afecta exclusivament a fabricants de productes alimentaris i envasadores de productes, empreses que realitzin transport d’aliments i emmagatzematge o distribució.

ifs-food
¿Quins beneficis aporta tenir implantada la norma IFS?

A més de poder  introduir productes alimentaris a països que sigui obligatori tenir aquesta certificació, la norma IFS ens permet:

– Oferir garanties sobre aspectes crítics dels seus processos de Seguretat Alimentària, incloent el Compliment amb els Principis APPCC, pràctiques segures d’higiene, manteniment de la traçabilitat i compromís de l’alta direcció en la responsabilitat de la gestió dels esmentats processos.
–  Constitueix una prova evident del compliment de la legislació en matèria de Seguretat Alimentària.
– Permet a l’organització prioritzar les àrees de millora. Facilita el control de de Totes les Etapes de Producció, reduint al màxim els Perills de Contaminació.
– Com sempre tenir una certificació ens obliga a mantenir uns protocols a la nostra empresa que sempre se’ns veuran reflectits en la venda i en la qualitat del nostre producte.

En INNOVATOOL oferim ajuda sobre aquesta certificació i us ajudem en tot moment perquè pugueu obtenir-la i poder fer créixer la vostra empresa. No dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres.

Leave a Reply