• 6 març, 2017

Comptabilitat al dia

Comptabilitat Girona

Comptabilitat al dia

Comptabilitat al dia 1024 576 Sílvia

De ben segur que molts de vosaltres us heu preguntat, si més no, alguna vegada, que és el que cal fer exactament per portar una comptabilitat al dia, i per tenir una empresa ben gestionada i organitzada. Des del moment en què es crea un negoci, s’han de tenir molt en compte els punts importants per tal que tot funcioni com és esperat.

Primer de tot, hauríem de saber què és la comptabilitat, la qual és una necessitat de gestió, que consisteix a registrar les factures i documents que genera una empresa per facilitar la informació necessària sobre la seva realitat econòmica i patrimonial i que proporciona, també la informació necessària per a la presa de decisions adequades de tipus econòmic i financer.

Cal dir que la comptabilitat pot ser tant molt senzilla com molt complexa, depenent el tipus de negoci que es dugui a terme, però sempre tenint en compte que serà molt difícil que una empresa sense una comptabilitat al dia funcioni amb eficàcia.

Comptabilitat

A l’hora de muntar un negoci s’han de mirar de complir uns objectius bàsics per tal d’obtenir la màxima rendibilitat, és cert que el primordial per a un empresari és intentar reduir el risc de sancions tributàries alhora que paga el mínim possible, però també és molt important per al bon funcionament la satisfacció dels propis clients i intentar créixer com a tal.
Tots aquests objectius venen molt lligats a si la comptabilitat de la pròpia empresa esta ben gestionada, ja que si es té la documentació necessària endreçada i ben registrada, els propis clients dipositaran la seva confiança en tu.
A més a més, en temes comptables i fiscals, és molt important saber gestionar el temps, prioritzant les tasques més importants per evitar que en arribar les dates de finalització, la feina ens pugui superar.

És necessari saber que tant important és el present com el futur de cada empresa ja que des del punt de vista econòmic, conèixer totes les dades i tota la informació de com hem evolucionat en els darrers anys, ens podrà fer prendre certes decisions de cara al futur per a poder millorar la nostra empresa.

 

 

Leave a Reply